א. מרכיב חשוב בבחירת פינת האוכל הינו מטרת השימוש, האם יומיומי או אירוח בלבד – קלות ניקוי, תפעול, פתיחת ההרחבות, הזזת השולחן וכד’

ב. יש להתאים את השולחן למרחב בו יעמוד – הן מבחינת צורתו עגול, ריבועי, מלבני והן מידותיו תוך התחשבות במרווח ישיבה ופתיחת ההרחבות בעת האירוח

ג. מומלץ לוודא מהו החומר ממנו עשוי השולחן, סוגי ההגנות, ועמידותו לאורך זמן

ד. מומלץ לבחור ברגל מרכזית אשר מעניקה נוחות מרבית בעת הישיבה וכן בהצמדת הכסאות לשולחן

ה. בבחירת הכסאות יש לוודא נוחות ישיבה גם ליד השולחן, סוג בדי הריפוד לקלות ניקוי, החומר ממנו עשוי, התאמתו לשולחן ולסביבה

ו. מומלץ לבחור בשולחן אשר ימקסם את המענה לכל צרכי השימוש שלכם

ז. מומלץ לוודא רכישת פינת אוכל במקום מוכר ואמין

ח. יש לוודא תקופת אחריות

בהצלחה!

Facebook
Twitter
PINTEREST